Ingredients
1/2 tassa d'arròs en cruo
1 i 1/2 tassa de llenties cuites (1/4 tassa en cru aproximadament)
1 alvocat
1 i 1/2 tomàquet
3 ous cuits
oli d'oliva
suc d'una llimona i sal a gust
Elaboració
1. Agafa les llenties i cou-les.
Per a això usa l'olla expressa i bull-les 10 minuts allí per a després escórrer i deixar refredar.
L'arròs pot ser integral però pots usar el blanc perquè la llentia ja té fibra.
2. Organitza l'amanida disposant en una part del plat l'arròs, en una altra part llenties i en la meitat restant l'alvocat i el tomàquet, deixant l'ou per a decorar la part central de l'amanida i l'oli d'oliva al costat del suc de llimona i sal per a ruixar per sobre de tots els ingredients.
I llest per a prendre!
Pots veure aquesta i altres receptes delicioes al nostre blog
Una recepta de vitonica.com