ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega

Ajoblanco de meló eco amb llagostins i oli d'alfàbrega
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

  • 20 llagostins
  • 1 kg de meló 
  • 100 g d'oli d'alfàbrega  
  • 800 g d'ametlla marcona
  • 4 alls
  • ¼ l de brou de llagostins 
  • sal
  • 100 g d'oli d'oliva

 

Elaboració

  1. Per a l'ajoblanco: pela els alls i neteja'ls bé. Escalda'ls de 2 3 vegades.
  2. Pela el meló i talla'l a trossos. Barreja'ho tot amb la resta d'ingredients.
  3. Deixa-ho a la nevera durant 24 h. En acabat, torna-ho a triturar i cola-ho pel tamís pressionant-lo molt. Sala-ho al gust.
  4. Per als llagostins: pela'n les cues i cou-los en aigua i sal. Refresca'ls ràpidament.
  5. Per al brou de llagostí: afegeix aigua mineral als caps i les pells que hem retirat dels llagostins. Bull 5 min.
  6. Cola-ho, afegeix-hi aigua mineral i bull durant 5 min. Cola i reserva.
  7. Per a les xips d'all: lamina l'all molt fi i fregeix-lo.
  8. Posa-ho sobre paper absorbent i reserva.
  9. Per a la guarnició de meló: talla unes làmines rectangulars de meló i envasa-les al buit. En el moment de servir-les, talla-les en macedònia.

Una recepta de cuina.cat