ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Pasta amb salmó i bròcoli

Pasta amb salmó i bròcoli
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1-2 grans d'all
2 cullerades de pinyons
2 cullerades de parmesà
3 cullerades d'oli d'oliva
1 tassa plena de fulles de julivert
suc de 1/2 llimona
ratlladura d'1 llimona
sal i pebre
2 tasses de bròcoli cuinat
4 raccions de pasta
1 filet de salmó

 

Elaboració

1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.

2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.

3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme. Afegir l'oli, el formatge i el julivert i remenar. Afegir el suc de llimona, la ralladura i una mica de sal i pebre al gust.

4.  Coure el salmó en una paella a foc mig-alt fins que la pell estigui cruixent, uns 4 minuts. Girar el salmó i coure 3 minuts més. Sasonar amb sal i pebre

5. Escórrer la pasta i reservar una mica de líquid de la cocció per si el pesto ens queda massa fort.

6. Barrejar la pasta calenta amb el bròcoli cuit i la salsa al pesto. Si queda molt fort de gust afegir una mica del líquid de la cocció sobrant. 

7. Servir la pasta amb el filet de salmó a sobre.

 

Una recepta de iamafoodblog.com