Ingredients
1-2 grans d'all
2 cullerades de pinyons
2 cullerades de parmesà
3 cullerades d'oli d'oliva
1 tassa plena de fulles de julivert
suc de 1/2 llimona
ratlladura d'1 llimona
sal i pebre
2 tasses de bròcoli cuinat
4 raccions de pasta
1 filet de salmó
Elaboració
1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència.
2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust.
3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme. Afegir l'oli, el formatge i el julivert i remenar. Afegir el suc de llimona, la ralladura i una mica de sal i pebre al gust.
4. Coure el salmó en una paella a foc mig-alt fins que la pell estigui cruixent, uns 4 minuts. Girar el salmó i coure 3 minuts més. Sasonar amb sal i pebre
5. Escórrer la pasta i reservar una mica de líquid de la cocció per si el pesto ens queda massa fort.
6. Barrejar la pasta calenta amb el bròcoli cuit i la salsa al pesto. Si queda molt fort de gust afegir una mica del líquid de la cocció sobrant.
7. Servir la pasta amb el filet de salmó a sobre.
Una recepta de iamafoodblog.com