Ingredients
200 g de farina integral (pots escollir qualsevol de les nostres varietats: farina de civada, farina de blat sarraí, farina de blat de moro, farina d’arròs, farina de kamut o farina de fajol.)
100 g de xarop d’atzavara
25 g d‘oli d’oliva verge extra
1 cullerada petita de gingebre en pols
1 cullerada petita de canyella en pols
1 cullerada petita de bicarbonat
Elaboració
1. En un recipient gran barregem la farina, la canyella, el gingebre i el bicarbonat. Afegim l’oli d’oliva verge extra i el xarop d’atzavara, i pastem bé a mà.
2. Quan la mescla sigui consistent i homogènia, estenem la massa en una superfície plana amb l’ajuda d’un corró i la tallem amb les formes desitjades. Podem utilitzar talladors de galeta amb formes divertides o nadalenques.
3. Un cop tinguem les tinguem tallades, les col·loquem al forn sobre una safata coberta amb paper vegetal i les deixem entre 10 i 12 minuts a 180 °C.
4. Esperem que es refredin i ja les podem servir!
Una recepta de worldwide.borges.es
Fotos de minimalistbaker.com