Ingredients
(per a 4 persones)
1 kg de pit de pollastre eco tallat a daus
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
2 tasses de flors de bròcoli eco
1 tassa de xampinyons eco tallats a làmines
2 cullerades de gingebre fresc picat
¼ de tassa de brou de pollastre
1 cullerada petita de sucre
1 cullerada petita de salsa de soja
Sal i pebre al gust
Elaboració
1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.
2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més.
3. Barrejar bé i reservar en un plat tapat.
4. Afegir una mica més d’oli a la paella si fa falta i coure els daus de pollastre amb sal i pebre al gust.
5. Afegir les verdures reservades a la paella quan el pollastre ja estigui gairebé cuit. Coure durant 2 minuts més.
6. En un bol barrejar el brou de pollastre, el sucre i la salsa de soja.
7. Afegir la salsa sobre la barreja de verdures i pollastre i cuidar ½ minut més.
8. Servir sol o acompanyat d’arròs.
Bon profit!
Una recepta de: dinneratthezoo.com