Ingredients
4 talls de pernil
2 cullerades d’oli d'oliva verge extra
Julivert per decorar
Sal i pebre (opcional)
Elaboració
1. Escalfa el forn a 200 °C.
2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts. Gira al cap de 15 minuts. Retira quan estiguin cuites.
3. Mentrestant, posa una olla amb aigua al foc. Quan bulli, trenca i posa els ous dins de l'olla. Cou durant 3-4 minuts. Retira'ls i reserva'ls.
4. En una paella posa un raig d'oli i cou el pernil salat durant 1 minut. Retira i deixa en un paper absorbent.
5. Quan les torrades estiguin cuites, posa-les al plat i afegeix l'alvocat aixafat, els espinacs baby, el pernil i l'ou poché a sobre.
Bon profit!
Una recepta de downshiftology.com