Ingredients
250 g de pasta
1 ceba petita
8 carxofes
2 grans d'all
100 g d'encenalls de pernil serrà
¼ tassa de tomàquet deshidratat
½ gotet de vi blanc
2 cullerades soperes de formatge ratllat
2 cullerades soperes d'oli d'oliva
Orenga
Sal i pebre blanc
Elaboració
1· Retira el tronc i les fulles exteriors de les carxofes. Una vegada netes, posa-les a bullir amb el mínim d'aigua possible, un polsim de sal i unes gotes de suc de llimona per a evitar que s'ennegreixin.
2· Mentre, posa a bullir una olla amb aigua i sal i cou la pasta fins que estigui al dente.
3· Una vegada cuites les carxofes, escorre-les i talla-les en trossos petits.
4· En una paella gran sofregeix, amb l'oli d'oliva, l'all tallat a làmines i els encenalls de pernil. Quan comencin a estar cuits afegeix al sofregit la ceba, els tomàquets deshidratats i la carxofa. Una vegada daurats, afegeix el vi blanc i l'orenga i cou a foc lent fins que s'evapori l'alcohol. Salpimenta al gust.
5· Agrega la pasta a la paella i remou fins que quedi impregnada amb tots els ingredients.
Serveix la pasta calenta amb una mica de formatge ratllat per damunt.
--
La Tavella som una empresa social que oferim oportunitat laborals a persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental a través de la comercialització i repartiment de cistelles de fruita i verdura ecològica certificada.
Disposem a més d'un Ecomercat en el qual hi pots trobar tot el necessari per a la teva compra bàsics, productes de proximitat 100% ecológics: pa, ous, llets vegetals, carn, pollastre, pasta, mel, melmelades, llegums, higiene per la llar, higiene personal, etc.