Ingredients
(Per a 4 persones)
500 g d'espinacs
1 ceba
8 xampinyons
1 dent d'all
1 grapat de pinyons
125 g de farina
1 got de llet semidesnatada
1 ou
2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
Sal i pebre
Opcional: formatge de cabra
Elaboració
1. Per preparar les crepes, barrejar en un bol la farina, l'ou i un polsim de sal. A poc a poc afegir la llet removent amb una batedora manual. Deixar reposar la massa una hora dins la nevera.
2. Mentrestant, bullir els espinacs amb sal durant uns 5 minuts. Escórrer amb un escorredor i xafar-los fins que deixin anar tota l'aigua i quedin ben secs.
3. Tallar la ceba i l'all a làmines i daurar-los en una paella amb una mica d'oli. Quan agafin color, afegir els xampinyons tallats i els pinyons.
4. Ofegar fins que els xampinyons deixin anar l'aigua. Afegir els espinacs i barrejar bé. I deixar que s'acabi de coure a foc mitjà.
5. Per fer les crepes. Abocar unes gotes d'oli en una paella gran antiadherent i preparar la primera crepe. Per fer-la, abocar mig cullerot de massa i moure la paella per estendre-la bé. Quan la crepe estigui solta, significa que ja està daurada. Donar-li la volta i coure-la per l'altre costat. Repetir el procediment fins que ja no quedi més massa.
6. Apilar les crepes en un plat i reserva-les.
7. Estén sobre cada crepe dues o tres cullerades soperes d'espinacs amb xampinyons, afegeix el formatge de cabra (opcional), enrotlla-les i posa-les al forn uns minuts per servir-les calents.
Bon profit!
Una recepta de revistasentir.com
Foto de eatingwell.com