ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Espinacs amb cigrons eco

Espinacs amb cigrons eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 pot de cigrons ecològics (720 g)

250 g d’espinacs ecològics

2 grans d’all eco

1 ceba eco

Sofregit de tomàquet

2,5 cm de gingebre fresc

1 cullerada de curri en pols

Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració

1. Pica la ceba, els grans d'all i ratlla el gingebre amb l'ajuda d'un ratllador. Cou la ceba, l'all i el gingebre en una paella gran amb oli d'oliva a foc mitjà durant 5 minuts, fins que la ceba estigui cuita.

2. Afegeix el curri en pols i remena, cou durant 1 minut més. Afegeix ¼ de tassa d'aigua a la paella i els espinacs. Remou fins que els espinacs estiguin cuits.

3. Mentrestant, renta els cigrons en una escorredora. Afegeix-los a la paella juntament amb la salsa de tomàquet. Remou i cou durant 5 minuts.

4. Serveix-ho acompanyat d'arròs.

Bon profit!


Una recepta de budgetbytes.com