ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt

Amanida d'hivern de taronja, quinoa i magrana amb salsa de iogurt
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 tassa de quinoa
3 tasses d'espinacs picats
2 tasses de taronges
1 tassa de llavors de magrana
¼ de tassa de festucs picats
¼ de tassa de formatge feta esmicolat

Per fer el guarniment:
suc d'una llimona fresc
1 cullerada de vinagre de sidra de poma
1 cullerada de sucre
1 culleradeta d'all picat
½ tassa de iogurt grec
⅓ tassa d'oli d'oliva verge extra
½ culleradeta de sal
¼ culleradeta de pebre negre

 

Elaboració

1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.

2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.

3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana.

4. Fer el guarniment. Acabar un recipient i barrejar el suc de llimona, el vinagre de poma, el sucre, l'all picat, el iogurt grec, l'oli d'oliva, la sal i el pebre.

5. Posar la quantitat de guarniment desitjada a l'amanida i barrejar.

6. Cobrir l'amanida amb els festucs i el formatge feta.

 

Una recepta de therecipecritic.com