Ingredients
1 tassa de quinoa
3 tasses d'espinacs picats
2 tasses de taronges
1 tassa de llavors de magrana
¼ de tassa de festucs picats
¼ de tassa de formatge feta esmicolat
Per fer el guarniment:
suc d'una llimona fresc
1 cullerada de vinagre de sidra de poma
1 cullerada de sucre
1 culleradeta d'all picat
½ tassa de iogurt grec
⅓ tassa d'oli d'oliva verge extra
½ culleradeta de sal
¼ culleradeta de pebre negre
Elaboració
1. Bullir la quinoa seguint les instruccions del paquet.
2. Escorre i deixar refredar la quinoa durant 10 min.
3. En un bol gran barrejar la quinoa, els espinacs, les taronges trossejades, la magrana.
4. Fer el guarniment. Acabar un recipient i barrejar el suc de llimona, el vinagre de poma, el sucre, l'all picat, el iogurt grec, l'oli d'oliva, la sal i el pebre.
5. Posar la quantitat de guarniment desitjada a l'amanida i barrejar.
6. Cobrir l'amanida amb els festucs i el formatge feta.
Una recepta de therecipecritic.com