ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Ous al forn amb espinacs i porros

Ous al forn amb espinacs i porros
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

8 tasses d'espinacs eco trossejats
1 porro mitjà eco (només parts blanques i verdes clares), trossejat
1 all d'all eco picat
ous eco
¼ tassa de crema de llet
2 cullerades de mantega
2 cullerades d'oli d'oliva
Sal al gust
Parmesà (opcional)

 

Elaboració

1. Escalfeu el forn a 180 °C.

2. En una paella gran a foc mitjà, posar la mantega amb l'oli d'oliva. Afegir-hi els porros i coure'ls, remenant de tant en tant, fins que estiguin suaus i tendres però no daurats, uns 6-8 minuts. Afegir els alls i els espinacs, salpebrar i coure fins que els espinacs s'hagin marcit, uns 2-3 minuts.

3. Col·locar la barreja d'espinacs-porro en una safata per forn. Feu quatre petits sots i posar-hi els ous. Afegir la crema de llet i salpebrar. Afegir una mica de formatge parmesà (opcional).

4. Col·locar la safata de forn al forn i coure uns 10-12 minuts fins que les clares estiguin cuites. Els rovells han de quedar líquids per dins.

Bon profit!

Una recepta de: tastingtable.com