Ingredients
1 tassa de formatge ricotta
1 cullerada petita de pebre vermell
3 tasses d’espinacs eco
1 tassa de mozzarella
Elaboració
1. Preescalfem el forn a 180º C.
2. Netegem i tallem les albergínies a làmines ben primes totes iguales. Les posem al forn amb una safata durant 15 minuts.
3. Mentrestant combinem el formatge ricotta, el parmesà, l’ou, el gra d’all picat, els espinacs i el pebre vermell en un bol.
4. En una safata per forn posem 2 cullerades de la salsa de tomàquet i hi estenem les albergínies i les anem enrotllant amb 1 o 2 cullerades de la barreja. I així successivament fins a tenir totes les albergínies enrotllades.
5. Afegir la resta de salsa de tomàquet i mozzarella per sobre.
6. Coure al forn durant uns 40 minuts. Refredar 10 minuts posar l’alfàbrega fresca per sobre i servir!
Bon profit!
Una recepta de: thekitchn.com