Ingredients
4 patates eco grans
4 tasses de xampinyons tallats a trossos
4 tasses d'espinacs eco
1 cullerada d'oli
2 grans d'all, ben picats
sal
llavors de sèsam
Elaboració
1. Escalfar el forn a 200 °C. Amb una forquilla punxar unes mica les patates perquè es pugui escapar la calor mentre es coguin. Embolicar-les amb paper d'alumini i posar el forn 40-50 minuts o fins que estiguin cuites, podem utilitzar un escuradents per comprovar-ho.
2. En una paella, posar una mica d'oli, els alls picats, els xampinyons i una mica de sal. Cuinar 5-10 minuts fins que els bolets gairebé estiguin cuits. Afegir els espinacs i coure 3 minuts més.
3. Tallar les patates per la meitat i omplir-les amb la barreja de bolets i espinacs i posar el sèsam per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: twospoons.ca