Ingredients
Un manat de Pak choi
150 g de bolets xiitake
2 grans d'all
2 cullerades de salsa de soja
1/2 culleradeta de sucre
1/2 cullerada de maizena
60 ml. d'aigua, per dissoldre la maizena
Pebre blanc
Oli vegetal
Elaboració
Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes.
Piquem els alls.
En una paella, amb un raig d'oli vegetal, daurem els alls.
Tot seguit afegim les parts més dures del Pak choi, ja que triguen més a cuinar-se i comencem a saltejar.
Després d'un minut, afegim la resta del Pak choi, els bolets xiitake i els saltegem tot bé.
A continuació hi posem la salsa de soja i el sucre.
Finalment, hi afegim la maizena dissolta en aigua, ho remenem bé i ja està llest per servir.
Font: www.kwanhomsai.com