Ingredients
(per a 6 persones)
450 g d’espinacs ecològics
200 g de salmó fumat
250 g de formatge per untar a les fines herbes
Sal i pebre
Elaboració
1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs.
2. Triturar amb l’ajuda d’una batedora els espinacs amb els rovells dels ous, afegir sal i pebre al gust.
3. En un altre bol, batre les clares a punt de neu. A poc a poc afegir les clares a punt de neu amb els espinacs fins a tenir una massa uniforme.
4. Posar paper de forn en una safata pel forn i afegir-hi la massa d’espinacs i ou de manera que quedi una capa uniforme. Coure al forn durant 10 minuts i deixar refredar.
5. Un cop tinguem la massa freda, posar-la sobre un paper film. Untar amb el formatge cremós la massa i afegir a sobre el salmó fumat.
6. Enrotllar amb cura i amb l’ajuda del film el rotlla intentant que no hi quedi aire.
7. Deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora. Tallar-lo a làmines i servir.
Bon profit!
Foto de: harishmijeyakumar.com