ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Espinacs i bolets eco a l’all negre

Espinacs i bolets eco a l’all negre
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Un manat d’espinacs frescos ecològiques

1 pot petit de fesols blancs ecològics

3 alls negres

Xiitake eco

Xampinyó eco

Panses

Oli d’oliva verge extra

Sal al gust

 

Elaboració

1. Rentem i escaldem els espinacs amb aigua bullent amb sal durant 1 minut

2. Mentrestant, tallem els bolets a làmines.

3. Saltem els bolets juntament amb els espinacs i les panses amb una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

4. Afegim els fesols blancs i remenem.

5. Incorporem una mica d’all negre per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: veggie_sweet