ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco

Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 6 persones)

500 g d’espinacs eco 

200 g de bolets eco

2 grans d'all eco

1 ou eco

5 g de mostassa

20 g de nous

20 g  d’avellanes

20 g  d’ametlles

Oli d'oliva verge extra

1 làmina de pasta filo

1 làmina de pasta de full

 

Elaboració

1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts.

2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més. Posar sal i pebre al gust i retirar del foc. Un cop estigui fred afegir la fruita seca que més ens agradi.

3. Estendre la pasta de full en una làmina de paper per a forn. Tallar 4 tires d’1 cm de gruix pels costats que utilitzarem al final per decorar.

4. Estendre la pasta filo per sobre de la pasta de full i omplir amb el farciment. Embolicar amb la pasta filo primer i després amb la pasta de full.

5. Tancar bé els extrems amb una mica d’ou batut. Girar perquè la part tancada quedi a sota i pintar tota la pasta de full amb ou, decorar amb les tires de pasta de full reservades.

6. Escalfar al fon a 200º C, posar la safata a la part inferior de forn i coure durant 25-30 minuts o fins que estigui daurat.

Bon profit!

 

Una recepta de: cutoutandkeep.net