ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco

Amanida de remolatxa, taronja i formatge eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

2-3 petites remolatxes eco

1 taronja eco

1/4 ceba tendra eco

Formatge de cabra

festucs (opcional)

Ruca i/o escarola ecològica

 

Per la vinagreta de taronja:

1 cullerada de pell de taronja ratllada

1/4 tassa de suc de taronja

2 cullerades de mel

2 cullerades de vinagre

1/4 tassa d’oli d’oliva verge extra

sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.

2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines.

3. Per fer la vinagreta, afegir tots els ingredients en una tassa i remenar bé.

4. Posar en una safata o en bols individuals un llit de ruca i/o escarola, afegir la remolatxa, la taronja i la ceba.

5. Afegir el formatge de cabra per sobre, els festucs i amanir amb la vinagreta.

Bon profit!


Una recepta de: simplyhappyfoodie.com