Ingredients
(per a 4 persones)
festucs (opcional)
Per la vinagreta de taronja:
1 cullerada de pell de taronja ratllada
2 cullerades de mel
1/4 tassa d’oli d’oliva verge extra
sal i pebre al gust
Elaboració
1. Rentar les remolatxes i bullir-les durant 45 minuts. Treure la pell tirant aigua freda sobre les remolatxes bullides. Taller les remolatxes a làmines o daus.
2. Mentrestant, tallar la taronja a làmines i la ceba tendra a rodanxes ben fines.
3. Per fer la vinagreta, afegir tots els ingredients en una tassa i remenar bé.
4. Posar en una safata o en bols individuals un llit de ruca i/o escarola, afegir la remolatxa, la taronja i la ceba.
5. Afegir el formatge de cabra per sobre, els festucs i amanir amb la vinagreta.
Bon profit!
Una recepta de: simplyhappyfoodie.com