Ingredients
Per a 6 persones:
2 cullerades d'oli d'oliva verge
2 cebes petites en rodanxes
1 gra d'all laminat
500 gr de col Kale
½ Taronja en ralladura
¼ tassa d'aigua
¼ tassa de suc de taronja
1 cullerada de vinagre de vi blanc
½ tassa d'ametlles torrades picades
¼ tassa de nabius vermelles seques
Elaboració
1. Coure la ceba i l'all en una paella amb oli durant 2 minuts o fins que estigui tou. Treure la tija de la kale i afegir les fulles a la paella amb la pela de taronja i l'aigua.
2. Cuinem fins que la col estigui tova i l'aigua s'hagi gairebé evaporat.
3. Llavors, afegim el suc de taronja, el vinagre de vi blanc i els nabius.
4. Cuinem durant 2 minuts, fins que el líquid s'hagi gairebé evaporat.
5. Salpebrem i remanem juntament amb les ametlles.
6. Servim.
* Aquesta recepta és per a 6 persones
Una recepta de canalcocina.es