ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Saltejat de col Kale i nabius

Saltejat de col Kale i nabius
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Per a 6 persones:

2 cullerades d'oli d'oliva verge
2 cebes petites en rodanxes
1 dent d'all laminat
500 gr de col Kale
½ Taronja en ralladura
¼ tassa d'aigua
¼ tassa de suc de taronja
1 cullerada de vinagre de vi blanc
¼ tassa de nabius vermelles seques

 

Elaboració

1. Tallem les fulles de col i les afegim a una paella amb la pela de taronja i l'aigua.

2. Cuinem fins que la col estigui tova i l'aigua s'hagi gairebé evaporat.

3. Llavors, afegim el suc de taronja, el vinagre de vi blanc i els nabius.

4. Cuinem durant 2 minuts, fins que el líquid s'hagi gairebé evaporat.

5. Salpebrem i remanem juntament amb les ametlles.

6. Servim.


* Aquesta recepta és per a 6 persones

Una recepta de canalcocina.es