ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Copa de crema dolça amb fruites

Copa de crema dolça amb fruites
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 tassa de gerds
2 préssecs
2 kiwis
1/3 de meló dolç (tot tallat a trossos mitjans)
3 tasses de llet d'arròs
Mel o atzavara
Branca de canyella
1 taronja 
2-3 c.s. de farina de blat de moro
sal

 

Elaboració

1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim.

2. Escalfar la llet d'arròs amb la canyella, la ratlladura d'una taronja i posar mel o atzavara al gust. 

3. Barrejar-hi les 2-3 cullerades sopers de farina de blat de moro amb una mica d'aigua freda i remoure constantment fins que espesseixi. Deixar refredar totalment.

4. Repartir la meitat de la fruita macerada en el fons de copes individuals. Afegir una capa amb la crema dolça i a continuació la resta de la fruita. 

5. Servir fred.

Bon profit!

 

Una recepta de Montse Bradford – Experta en nutrició Natural i Energètica