Ingredients
1 tassa de gerds
2 préssecs
2 kiwis
1/3 de meló dolç (tot tallat a trossos mitjans)
3 tasses de llet d'arròs
Mel o atzavara
Branca de canyella
1 taronja
2-3 c.s. de farina de blat de moro
sal
Elaboració
1. Tallar tota la fruita a trossos mitjans, afegir el suc de taronja i un polsim de sal, deixar macerar mitja hora com a mínim.
2. Escalfar la llet d'arròs amb la canyella, la ratlladura d'una taronja i posar mel o atzavara al gust.
3. Barrejar-hi les 2-3 cullerades sopers de farina de blat de moro amb una mica d'aigua freda i remoure constantment fins que espesseixi. Deixar refredar totalment.
4. Repartir la meitat de la fruita macerada en el fons de copes individuals. Afegir una capa amb la crema dolça i a continuació la resta de la fruita.
5. Servir fred.
Bon profit!
Una recepta de Montse Bradford – Experta en nutrició Natural i Energètica