ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa

Amanida de bacó amb poma caramelitzada i làmines de maduixa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 enciam lollo rosso
1 escarola
2 pomes Fuji
4 maduixes
8 làmines de bacó fumat
4 carxofes

Per a la vinagreta de taronja:
1 taronja
vinagre de Mòdena
oli
sal
pebre

 

Elaboració

Netegem l’enciam i l’escarola i reservem les fulles més maques. També pelem les pomes i les tallem a dauets.
Desfem una mica de sucre en una paella i, un cop agafi un to marronet, incorporem els daus de poma i una mica de vi negre, i deixem que redueixi fins que quedi la poma tova i caramelitzada.
Cuinem les làmines de bacó a la brasa i les reservem. També tallem les maduixes a làmines i les reservem.
Netegem les carxofes i les tallem també a làmines. Les saltem en una paella amb una mica d’oli, sal i pebre.
Per a fer la vinagreta, pelem la toronja i la triturem en un recipient juntament amb l’oli, el vinagre, la sal i el pebre, al vostre gust.
Per muntar el plat feu servir la vostra imaginació i creativitat, o inspireu-vos en la foto :) Bon profit!