Ingredients
(per a 2 persones)
2 llesques de pa de motlle d'espelta integral
3 cullerades d'oli d'oliva eco
3 tasses de col Kale eco picada
2 grans d'all eco picat
Sal i pebre
2 ous ecològics
Formatge feta al gust
1 taronja eco
1 aranja eco
Elaboració
1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar
2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts.
3. Afegir l'all picat i sal i pebre al gust. Cuinar 1 minut més. Retirar del foc posar-hi el formatge feta trossejar i tapar perquè es mantingui calent.
4. En una paella posar una cullerada d'oli d'oliva i fer els ous ferrats a foc mitjà.
5. Mentrestant, pelar i tallar a trossets la taronja i l'aranja i col·locar-la als plats per servir.
6. Afegir les torrades amb la col Kale i l'ou ferrat per sobre. Servir immediatament.
Bon profit!
Una recepta de www.wellplated.com