ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Mousse de taronja amb menta i xocolata

Mousse de taronja amb menta i xocolata
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g de puré de la fruita (2 taronjes i 2 nectarines)?
4 clares?
200 g de sucre?
Suc de mitja llimona
?4 fulles de gelatina?
400 ml de nata líquida per muntar
Fulles de menta

 

Elaboració

Un cop hem pelat la fruita afegim les dues nectarines a trossos i el suc de les taronges al got batedor.
Batem i tastem. Si la fruita no és prou dolça, hi afegim una cullerada de sucre.
Reservem una mica d’aquesta barreja en un got.
A continuació ens encarreguem de la merenga italiana. Per fer-la muntem les clares ben fortes i hi afegint amb pausa i amb mida la barreja anterior. Ens ajudem d’una espàtula, per no desmuntar les clares.
?Posem en un recipient amb aigua freda la gelatina a remullar.
??Posem en un bol la nata i la muntem amb les barilles. La treballem sense que arribi a ser massa ferma. Busquem un punt cremós.
Calentem al microones el got que hem reservat amb puré de fruita i hi posem la gelatina ben escorreguda perquè es desfaci.??
Finalment ho mesclarem tot de la següent manera: a la polpa de fruita hi afegim la merenga mentre barregem amb una varilla. Seguidament hi posem la gelatina i, finalment, la nata semimuntada.
Ho servim en gots i deixem reposar a la nevera. Decorem amb una fulla de menta.