ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Escalivada a la llenya

Escalivada a la llenya
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

3 Pebrots vermells
3 Albergínies
2 Cebes
4 Patates
Oli
Sal
Pebre

 

Elaboració

Escaliveu els pebrots a la part amb més foc i durant menys temps, i les albergínies a la part amb menys foc i durant més temps.
Emboliqueu les cebes i les patates amb paper de plata i enterreu-les sota les cendres.
Comproveu el punt de cocció de les diferents hortalisses prement-les amb els dits.
Un cop cuits els pebrots i les albergínies poseu-los en un plat tapat i així mantindran la humitat i seran més fàcils de pelar.
Peleu els ingredients, trossegeu-los a tires, poseu-los en una safata i amaniu-ho amb oli, sal i pebre.
S'’hi pot posar tomàquet, també escalivat. S'’hi poden afegir olives negres, all i julivert. I també anxoves en oli per sobre.