Gaspatxo de maduixa
Ingredients
600g de maduixes
1 cogombre
1 pebrot vermell
1/4 de ceba petita
200g de pa
Aigua
Oli d'oliva verge extra
Vinagre balsàmic
1 alvocat
Sal
Pebre negre
Elaboració
Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua. Hi afegim els productes a la cassola i n'incorporem també un quart d'una ceba petita. Deixem marinar durant dues hores.
Passat aquest temps batem el marinatge i hi afegim aigua en la mesura que desitgem.
Deixem refredar a la nevera almenys una hora (a poder ser 24 hores) i corregim de sal i pebre.
Se serveix molt fred acompanyat de trossos d'alvocat, que aportaran textura i suavitzaran l'acidesa de la maduixa.