ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Gaspatxo de maduixa

Gaspatxo de maduixa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

600g de maduixes
1 cogombre
1 pebrot vermell
1/4 de ceba petita
200g de pa
Aigua
Oli d'oliva verge extra
Vinagre balsàmic
1 alvocat
Sal
Pebre negre

 

Elaboració

Netegem, tallem i trossegem les maduixes.
Netegem i buidem el cogombre i el pebrot de llavors i també els trossegem.
En una cassola hi posem una mescla d'oli, pa xopat en vinagre balsàmic, sal i aigua. Hi afegim els productes a la cassola i n'incorporem també un quart d'una ceba petita. Deixem marinar durant dues hores.
Passat aquest temps batem el marinatge i hi afegim aigua en la mesura que desitgem.
Deixem refredar a la nevera almenys una hora (a poder ser 24 hores) i corregim de sal i pebre.
Se serveix molt fred acompanyat de trossos d'alvocat, que aportaran textura i suavitzaran l'acidesa de la maduixa.