ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell

Bacallà al forn amb llit de patata i ceba i melmelada de pebrot vermell
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 llom de bacallà dessalat
2 patates
1 ceba
Oli verge
Sal
Sucre
Melmelada de pebrot vermell (La Fageda)

 

Elaboració

Tallem la patata i la ceba fina, la posem dins el forn a 150oC a coure amb oli sal i un xic de sucre. Quant té la textura transparent la traiem del forn.
Pugem la temperatura del forn a 200oC.
En una llauna de forn col·loquem la patata i ceba al damunt posem el bacallà i enfornem.
A mitja cocció posem la melmelada de pebrots sobre la pell del bacallà i tornem a posar al forn 5 minuts més.
Acabem al plat posant al fons la patata i ceba damunt el bacallà i al costat un cordó de melmelada.

Una recepta del restaurant Font Moixina, Cuina Volcànica.