ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Escalivada

Escalivada
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Pebrot vermell
Albergínia
Cebes
Oli, all i bitxo

 

Elaboració

Posem al forn una safata amb els pebrots, les albergínies i una mica d'’oli. Passada una estona donem la volta a les verdures. Un cop cuites les reservem.
A una altra safata hi posem les cebes, també amb una mica d'’oli. Les cuinem a part perquè triguen una estona més a coure.
Pelem els pebrots, les albergínies i les cebes i ho tallem tot a tires. Organitzem la plata amb les verdures i salpebrem.
Abans de servir dorem els alls tallats i el bitxo i ho afegim a les verdures.
Podem acompanyar l’'escalivada amb anxoves o bé amb ou dur.

Restaurant Fonda Sala