ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Arepas de pollastre i alvocat eco

Arepas de pollastre i alvocat eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 10 arepas)

2 tasses i mitja d'aigua tèbia
2 tasses de farina de blat de moro precuita

1 cullerada petita de sal
1 cullerada petita de mantega fosa

Pel farcit:
500 g de pit de pollastre eco
1 ceba petita eco, tallada a rodanxes
1-2 alvocats madurs eco
3 grans d'all eco picats
1/4 de pebrot eco, tallat a daus
1 ceba petita eco, ben picada
1 manat de coriandre picat
suc de 1/2 llima
sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Posem l'aigua, la sal i la mantega en un bol. Ho barregem tot i de mica en mica anem afegint la farina sense deixar de barrejar. Un cop barrejat pastem bé fins que quedi una massa homogènia i ajustem d'aigua o farina si fa falta. Deixem reposar 5 minuts.

2. Mentrestant, preparem el farcit. En una olla hi posem el pit de pollastre amb la ceba a rodanxes, una mica de sal i pebre i ho cobrim amb aigua. Portem a ebullició, abaixem el foc i cuinem 10-15 minuts, fins que el pollastre estigui cuit. Retirem el pollastre i reservem.

3. Dividim la massa en 10 trossos, fem boletes i les aixafem entre les 2 mans fins que tinguin una forma aixafada com d'hamburguesa.

4. En una paella a foc mitjà hi posem una mica d'oli i posem a coure les arepas 5-7 minuts per costat. Els pots donar un cop pel 2n costat i si sona com buit és que estan fetes.

5. En un bol gran, aixafem amb una forquilla els alvocats, els grans d'all, el pebrot, la ceba, el coriandre i el suc de llima. Triturem el pollastre i l'afegim al bol. Afegim sal i pebre al gust i barregem bé.

6. Obrim les arepas pel mig, quan s'hagin refredat una mica, i les omplim amb el farcit.

Bon profit!

 

Una recepta de: aimadeitforyou.com