Ingredients
2 tasses amb daus de síndria ecològica
1 tassa amb daus préssec eco, meló eco (la fruita d'estiu que més ens agradi)
1 tassa amb daus de cogombre eco
1 tassa amb tomàquets xerri eco tallats per la meitat
1 o 2 alvocats, tallats a trossos
1 formatge feta tallat a daus
Menta, alfàbrega i cibulet
Sal i pebre al gust
Per la vinagreta
2 cullerades de vinagre de Mòdena
2 cullerades de suc de llimona eco
2 cullerades de mel
1 gra d'all eco ratllat
Sal i pebre al gust
½ tassa d'oli d'oliva
Elaboració
1. Tallar els daus de síndria, el préssec, el cogombre, l'alvocat, el formatge feta i els xerris per la meitat. Tallar-ho tot a la mateixa mida.
2. Col·locar els daus combinant les diferents fruites i hortalisses fins que quedi un mosaic ben original.
3. Rentar i picar les herbes aromàtiques i posar-les per sobre el mosaic.
4. Preparar la vinagreta. Posar tots els ingredients en un bol i barrejar bé fins a obtenir una mescla homogènia.
5. Posar la vinagreta per sobre i ja podeu servir!
Bon profit!
Tips:
- Si us sobra vinagreta la podeu guardar tapada a la nevera una setmana
- Si us sobren trossos de les fruites i verdures les podeu aprofitar per fer un deliciós batut amb les fruites i per exemple posar les hortalisses en la pròxima amanida.
Una recepta de: howsweeteats.com