Ingredients
1 tassa d'arròs cuit eco
1 tassa de quinoa cuita eco
1 pot d'azukis eco, escorreguts i esbandits
1 alvocat eco, tallat a rodanxes fines
¾ tassa de tomàquet eco tallat a daus
⅔ tassa de blat de moro eco
½ tassa de formatge feta esmicolat
2 cullerades de coriandre fresc picat
1 iogurt grec
Tires de llima
sal i pebre
Per a la vinagreta:
3 cullerades de suc de llima acabat d'esprémer
1 1/2 culleradeta de mel
1/4 tassa de coriandre fresc
2 grans d'all picats
Un polsim de sal i pebre
Un polsim de pebre vermell
1/3 tassa d'oli d'oliva verge extra
Elaboració
1. En una batedora o processador d'aliments, combineu el suc de llima, la mel, l'all, el coriandre, el pebre, el pebre vermell i l'oli d'oliva. Barregeu-ho fins que quedi homogeni i suau (poden quedar-se alguns trossos de coriandre). La vinagreta que no gasteu la podeu guardar la vinagreta en un recipient hermètic a la nevera uns dies.
2. Per muntar els bols, dividiu l'arròs i la quinoa entre 2 bols. Poseu-hi una mica de vinagreta per sobre. Dividiu les mongetes azukis, els tomàquets, l'alvocat, el blat de moro i el feta entre els dos bols. Poseu una mica de sal, pebre i la vinagreta per sobre. Serviu amb unes tires de llima.
Bon profit!
Una recepta de: howsweeteats.com