Ingredients
1 pot de cigrons eco
½ tassa de boletes de mozzarella
½ tassa de tomàquets cherry eco
Una mica de pebre
Pinyons
Pel pesto:
1 gra d’all eco picat
Sal al gust
Elaboració
1. Rentar els cigrons i escorre’ls bé. Posar en un bol gran d’amanida.
2. Tallar el pebrot a daus, el cogombre i els ravenets a rodanxes fines, la mozzarella, els tomàquets xerri per la meitat i la ceba tendra a juliana ben fina. Posar tot al bol d’amanida
3. En una paella posar un bon raig d’oli d’oliva i coure els pinyons
4. Mentrestant, preparar el pesto. Posar en una picadora l’alfàbrega, l’all i la llimona i picar. Afegir el formatge i tan oli com salsa vulguem. Picar de nou fins a obtenir la consistència desitjada. Afegir sal al gust.
5. Afegir el pesto al bol d’amanida i barrejar bé tots els ingredients. Afegir els pinyons torrats per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: theviewfromgreatisland.com