ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de patata i cogombre ecològic

Amanida de patata i cogombre ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

600 g de patates

mig cogombre

1 ceba

50 g de pernil dolç tallat a daus (opcional)

150 ml de caldo de verdures

1 cullerada petita de mostassa

1 cullerada de vinagre de poma

1-2 cullerades d'oli d'oliva verge extra

1 cullerada petita de sucre

 

Elaboració

1. Rentar bé les patates i assegurar-nos d’eliminar les restes de terra.

2. Afegir les patates amb una olla amb aigua i bullir durant 25-30 minuts. O fins que la patates estiguin cuites.

3. Treure de l’olla i deixar refredar les patates, les podem posar amb aigua freda perquè es refredin més ràpid.

4. Quan estiguin fredes, pelar les patates i tallar-les a làmines de 0,5 cm o de la mateixa mida.

5. Mentrestant, posar el caldo de verdures en una olla petita i escalfar-lo. Sense arribar ebullició. Reservar.

6. En un bol gran posar el vinagre de poma, la mostassa, una mica d’oli i sucre i remenar. Afegir el caldo de verdures calent i remenar. Afegir les patates i barrejar.

7. Tallar el cogombre a rodanxes i la ceba a juliana i afegir (opcional: els daus de pernil dolç) a la mescla.  

8. Deixar reposar a la nevera. Remenar amb cura abans de servir.

 

Bon profit!

 

Recepta de: zu-faul-zum-kochen.de/