ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de cogombre eco

Amanida de cogombre eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 cogombre amb pell tallat a rodanxes fines

Diverses tires d'api tallades fines

1 manat de ravenets tallats fins

2 tires d'alga wakame (remullades 2-3 minuts i tallada fina)

Menta fresca

Sal marina


Pel condiment:

1 c.s. de vinagre d'àrros

3 c.s. suc concentrat de poma

1 c.s. d'oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.

2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores.

3. Rentar-les bé perquè la sal desaparegui. Escorre-les i col·locar-les en un bol gran o font.

4. Afegir l'alga wakame, la menta i el condiment.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: Montse Bradford