Ingredients
2 paquets de brots d’amanida o 1 de brots d’amanida i 1 de rúcula
Una mica de formatge feta (opcional)
Per la vinagreta:
2 cullerades de vinagre de poma
1 cullerada de vinagre balsàmic
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
Una mica de sal i pebre
Elaboració
1. Per preparar la vinagreta netejarem les maduixes i escapçarem la part superior per treure les fulles. Les tallarem a daus i les posarem en un pot.
2. Afegirem la resta d’ingredients per la vinagreta i ho batrem amb l’ajuda d’una batedora.
3. Reservem la vinagreta a la nevera.
4. Per preparar l’amanida. Agafarem un bol i hi posarem els brots d’amanida i a sobre hi afegirem la ceba tendra tallada a juliana ben fina, les maduixes i l’alvocat tallat a làmines i les anous a trossets.
5. Reservarem a la nevera fins que ho servim.
Bon profit!
Recepta i foto de: yummymummykitchen.com