Ingredients
Ruca eco
Espinac baby eco
1 poma eco
1 pastanaga eco
1/4 ceba tendra
Ravenets eco
Orenga i alfàbrega eco
Formatge de cabra cremós o festucs triturats (vegans)
Flors comestibles eco (sense tiges)
Per a la vinagreta:
1/4 de tassa de suc de taronja
3 cullerades d’OOVE
2-3 cullerades de vinagre
1 pessic de sal
Elaboració
1. En un bol posem la ruca i l’espinac baby.
2. Tallem la poma per la meitat, traiem el cor i la tallem a làmines primes. Tallem també els ravenets amb rodanxes, la ceba tendra a juliana i la pastanaga a tires fines amb l’ajuda d’un pelador. Afegim tot al bol.
3. Preparem la vinagreta, barrejant bé tots els ingredients.
4. Posem la vinagreta a l’amanida, l’alfàbrega i l’orenga picada i barregem bé.
5. Afegim les flors i el formatge o els festucs per sobre i ja podrem servir.
Bon profit!
Una recepta de: theviewfromgreatisland.com