Ingredients
1 Bròquil
2 Cebes
Botifarra negra
Brots de col
Cebes tendres
Sal, oli i pebre
Crema de llet (opcional)
Brou vegetal
Troba els productes a:
Cistelles Ecològiques | Ecomercat
Elaboració
Preparem el bròcoli, rebutjan els tronxos més gruixuts i el bullim o fem al vapor a cocció curta.
Posem aigua a bullir i blanquegem els brots de col i les cebes tendres.
Passem la botifarra negra per la paella i la reservem.
A continuació a la mateixa paella fregim la ceba que hem trinxat ben petita i quan ja està al punt hi afegim el bròcoli ja cuit. Ho tenim tot a la paella una estona i ho passem al robot per triturar-ho.
Hi afegim brou vegetal i comencem a barrejar-ho tot fins aconseguir la textura adequada. Opcionalment podem posar una mica de crema de llet. Posarem també un raig d'oli, sal i pebre molt.
Saltegem finalment les cebes tendres (una per plat) i els brots de col. Al final hi posem de nou la botifarra per escalfar-la.
Presentem el plat, posant la botifarra al centre.
Afegim la crema triturada i al costat posem els brots i la ceba tendra i ja esta a punt.
--
Troba totes les nostres receptes i escull l'ingredient que prefereixis!
--
La Tavella som una empresa social que treballem per a la inclusió sociolaboral de persones amb disCapacitat de la comarca del Vallès Oriental.
Ho fem a través de l'entrega de cistelles de fruita i verdura ecològica de proximitat.
Demana la teva cistella ecològica de manera puntual o en subscripció i rep a casa teva tot el producte 100% ecològic amb certificació que et reportarà una alimentació saludable en els teus àpats diaris.