ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida Waldorf

Amanida Waldorf
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 pomes ecològiques
2 patates vermelles ecològiques
1 ceba tendra
Un grapat de nous
Enciam ecològic

PER LA VINAGRETA:
- 100 g lactonesa (maionesa de llet):
   *50 ml llet semidesnatada
   *100 ml oli oliva
   *sal i suc de llimona
- 100 g philadelphia
- Porradell

 

Elaboració

1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.

2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata. Reservem i fem la mateixa operació amb la ceba tendra.

3. Barregem aquests ingredients juntament amb les nous picades.

4. Per la vinagreta, emulsionem la llet amb l'oli, la sal i unes gotes de llimona, fins que ens quedi una textura de maionesa. Barregem 100 g de la lactonesa amb 100 g de philadelphia i una mica de porradell ben picat. Amanim l'amanida amb aquesta vinagreta. 

5. Per emplatar, fem un llit de fulles d'enciam i amb l'ajuda d'un motlle metàl·lic afegim l'amanida amb la vinagreta.

El trosset de tomàquet l'he afegit perquè li doni color al plat, només.

 

Trobaràs la recepta a trifasicdebaileys.blogspot.com.es