Ingredients
2 pomes ecològiques
2 patates vermelles ecològiques
1 ceba tendra
Un grapat de nous
Enciam ecològic
PER LA VINAGRETA:
- 100 g lactonesa (maionesa de llet):
*50 ml llet semidesnatada
*100 ml oli oliva
*sal i suc de llimona
- 100 g philadelphia
- Porradell
Elaboració
1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem.
2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata. Reservem i fem la mateixa operació amb la ceba tendra.
3. Barregem aquests ingredients juntament amb les nous picades.
4. Per la vinagreta, emulsionem la llet amb l'oli, la sal i unes gotes de llimona, fins que ens quedi una textura de maionesa. Barregem 100 g de la lactonesa amb 100 g de philadelphia i una mica de porradell ben picat. Amanim l'amanida amb aquesta vinagreta.
5. Per emplatar, fem un llit de fulles d'enciam i amb l'ajuda d'un motlle metàl·lic afegim l'amanida amb la vinagreta.
El trosset de tomàquet l'he afegit perquè li doni color al plat, només.
Trobaràs la recepta a trifasicdebaileys.blogspot.com.es