ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pollastre Korma ecològic

Pollastre Korma ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 cuixes de pollastre desossades

1 ceba

1 cullerada de curri

1 cullerada de garam masala

1 cullerada de cúrcuma

10 g d’anacards

1 gra d’all

1 tros fresc de gingebre

1 iogurt natural sense sucre

100 ml de llet de coco

1 mica de mantega

 

Per macerar el pollastre:

1 gra d’all

1 cullerada de curri

1 cullerada de garam masala

1 cullerada de cúrcuma

Una mica de coriandre fresc

Una mica de sal

1 iogurt natural sense sucre

Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració

Consell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat.

1. Preparar la maceració. En un morter posar el gra d’all, les espècies, una mica de coriandre fresc, una mica de sal i picar tots els ingredients fins a obtenir una pasta homogènia. Afegir el iogurt i un raig d’oli d’oliva i remenar fins que la barreja estigui ben remenada.

2. En un recipient hermètic de vidre posar el pollastre tallat a trossos i posar la maceració preparada, remenar fins que el pollastre estigui ben impregnat. Tapem i posem a la nevera fins l’endemà.

3. Un cop passat el temps de maceració, coem el pollastre en una paella amb una mica de mantega. El traiem i reservem.

4. Afegim ceba tallada a juliana i una mica d’oli d’oliva a la mateixa paella. La coem fins que estigui transparent.

5. Mentrestant, preparar una pasta amb la gra d’all, un tros de gingebre fresc de la mateixa mida que l’all i una mica de sal amb l’ajuda d’un morter. També, triturar els anacards amb l’ajuda d’una batedora.

6. Quan la ceba estigui cuita, afegir les espècies, la pasta d’all i gingebre, la pasta d’anacards i saltejar durant 1 minut tot remenant.

7. Afegim el iogurt, la llet de coco, remenem i deixem coure a foc lent durant 15 minuts, fins que la salsa es redueixi una mica.

8. Triturem tot amb la batedora i posem la barreja i el pollastre en una paella fins que la salsa comenci a bullir.

9. Retirem del foc i ja ho podem servir. Us recomanem que ho serviu acompanyat d’arròs basmati.

Bon profit!

 

Una recepta de: nomecomesnada.es