Ingredients
2 cuixes de pollastre desossades
1 cullerada de curri
1 cullerada de garam masala
100 ml de llet de coco
1 mica de mantega
Per macerar el pollastre:
1 cullerada de curri
1 cullerada de garam masala
Una mica de coriandre fresc
Elaboració
Consell: Deixar el pollastre a macerar el dia abans. Si no és possible deixar-lo a macerar durant 4-5 h a la nevera perquè agafi el gust desitjat.
1. Preparar la maceració. En un morter posar el gra d’all, les espècies, una mica de coriandre fresc, una mica de sal i picar tots els ingredients fins a obtenir una pasta homogènia. Afegir el iogurt i un raig d’oli d’oliva i remenar fins que la barreja estigui ben remenada.
2. En un recipient hermètic de vidre posar el pollastre tallat a trossos i posar la maceració preparada, remenar fins que el pollastre estigui ben impregnat. Tapem i posem a la nevera fins l’endemà.
3. Un cop passat el temps de maceració, coem el pollastre en una paella amb una mica de mantega. El traiem i reservem.
4. Afegim ceba tallada a juliana i una mica d’oli d’oliva a la mateixa paella. La coem fins que estigui transparent.
5. Mentrestant, preparar una pasta amb la gra d’all, un tros de gingebre fresc de la mateixa mida que l’all i una mica de sal amb l’ajuda d’un morter. També, triturar els anacards amb l’ajuda d’una batedora.
6. Quan la ceba estigui cuita, afegir les espècies, la pasta d’all i gingebre, la pasta d’anacards i saltejar durant 1 minut tot remenant.
7. Afegim el iogurt, la llet de coco, remenem i deixem coure a foc lent durant 15 minuts, fins que la salsa es redueixi una mica.
8. Triturem tot amb la batedora i posem la barreja i el pollastre en una paella fins que la salsa comenci a bullir.
9. Retirem del foc i ja ho podem servir. Us recomanem que ho serviu acompanyat d’arròs basmati.
Bon profit!
Una recepta de: nomecomesnada.es