ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Durum de pollastre eco

Durum de pollastre eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients


30 g Maionesa
15 g Formatge crema o iogurt natural
15 ml Llet
Herbes provençals al gust
Mezclum o amanida de fulles verdes variada
8 Tomaca cherry
50 g Ceba (1/4 de ceba)
200 g Pollastre rostit o bullit
4 Llesques de blat per a durum

 

Elaboració

1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.

2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa. Reservem.

3. Preparem la salsa barrejant la maionesa, el formatge crema o iogurt, la llet i les herbes, removent tot bé fins a obtenir una mescla homogènia.

4. Rentem bé els tomaquets cherry i els tallem en cinc rodanxes cadascun. Rentem el mezclum o enciam i el tallem en tires. Finalment, pelem la mitja ceba i la tallem en juliana fina, és a dir, en tires el més fines possible.

5.Escalfem una paella a foc mig alt i col·loquem una llesca per a durum en ella.

6.Quan llesca estigui calenta la retirem i estenem una cullerada de la salsa per la superfície, col·loquem un llit de fulles verdes i sobre ella, uns trossos de tomàquets, pollastre i ceba.

7.Enrotllem i servim immediatament mentre està calent.

Que aprofiti!

 

Una recepta de directoalpaladar.com

Descobreix aquesta i altres receptes al nostre blog.