Ingredients
30 g Maionesa
15 g Formatge crema o iogurt natural
15 ml Llet
Herbes provençals al gust
Mezclum o amanida de fulles verdes variada
8 Tomaca cherry
50 g Ceba (1/4 de ceba)
200 g Pollastre rostit o bullit
4 Llesques de blat per a durum
Elaboració
1. Prenem les sobres de pollastre rostit i les esmicolem, rebutjant l'os i la pell.
2. Les escalfem lleugerament introduint-les en el microones un parell de minuts a potència baixa. Reservem.
3. Preparem la salsa barrejant la maionesa, el formatge crema o iogurt, la llet i les herbes, removent tot bé fins a obtenir una mescla homogènia.
4. Rentem bé els tomaquets cherry i els tallem en cinc rodanxes cadascun. Rentem el mezclum o enciam i el tallem en tires. Finalment, pelem la mitja ceba i la tallem en juliana fina, és a dir, en tires el més fines possible.
5.Escalfem una paella a foc mig alt i col·loquem una llesca per a durum en ella.
6.Quan llesca estigui calenta la retirem i estenem una cullerada de la salsa per la superfície, col·loquem un llit de fulles verdes i sobre ella, uns trossos de tomàquets, pollastre i ceba.
7.Enrotllem i servim immediatament mentre està calent.
Que aprofiti!
Una recepta de directoalpaladar.com
Descobreix aquesta i altres receptes al nostre blog.