Ingredients
Pollastre ecològic cuit (triturat)
Poma ecològica
Panses o nabius deshidratats eco
Api eco
Nous eco
Maionesa
Iogurt eco
Llimona eco
Sal i pebre al gust
Elaboració
1. Trencar les nous a la mida desitjada i torrar-les una mica en una paella. Deixar refredar.
2. En un bol, posar la mateixa quantitat de maionesa i de iogurt, afegir una mica de sal i pebre i barrejar. Si volem, podem posar només iogurt.
3. En un bol més gran, posar el pollastre triturat, l'api tallat petit, les panses o nabius deshidratades, les nous i la salsa. Barrejar.
4. Tallar les pomes a rodanxes, traient el cor. Fregar els dos costats amb mitja llimona perquè no s'oxidin.
5. Afegir una cullerada de l'amanida de pollastre a cada rodanxa de poma. I ja ho podeu servir.
Tip: També podeu tenir la barreja preparada amb antelació i tallar les pomes i muntar el plat just abans de servir.
Bon profit!
Una recepta de: dontgobaconmyheart.co.uk