ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco

Pollastre amb salsa parmesana cremosa de bledes eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 pits de pollastre eco

Sal i pebre al gust

1 cullerada d’orenga

1 ceba mitjana picada eco

4 grans d'all picats eco

tomàquet deshidratat eco

1/2 tassa de brou de pollastre eco

1 tassa de bledes o espinacs  eco

1/2 tassa de crema per cuinar eco

1/3 tassa de formatge parmesà ratllat

 

Elaboració

1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares.

2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre. Cuinar uns 4 minuts per cada costat fins que estiguin daurats i cuits. Treure i reservar.

3. En la mateixa cassola, preparar la salsa de parmesà cremosa amb bledes o espinacs. Posar un raig d’oli d’oliva o una mica de mantega, la ceba tallada a daus, ½ cullerada d’orenga, uns quants tomàquets deshidratats picats i finalment l’all picat. Quan gairebé ja estigui cuit afegir el brou de pollastre, la crema per cuinar i el formatge parmesà i barrejar bé. Cuinar 2 minuts. Ajustar sal i pebre al gust.

4. Afegir les bledes a la barreja i cuinar fins que quedin ofegades. Afegir els pits de pollastre i coure durant 2-3 minuts. Servir immediatament.

 

Bon profit!

Una recepta de: eatwell101.com