Ingredients
Sal i pebre al gust
1 cullerada d’orenga
1/2 tassa de brou de pollastre eco
1 tassa de bledes o espinacs eco
1/2 tassa de crema per cuinar eco
1/3 tassa de formatge parmesà ratllat
Elaboració
1. Condimentar els pits de pollastre amb sal, pebre i 1/2 culleradeta d’orenga per les dues cares.
2. En una cassola gran, fondre 2 cullerades de mantega o posar una mica d’oli d’oliva i afegir els pits de pollastre. Cuinar uns 4 minuts per cada costat fins que estiguin daurats i cuits. Treure i reservar.
3. En la mateixa cassola, preparar la salsa de parmesà cremosa amb bledes o espinacs. Posar un raig d’oli d’oliva o una mica de mantega, la ceba tallada a daus, ½ cullerada d’orenga, uns quants tomàquets deshidratats picats i finalment l’all picat. Quan gairebé ja estigui cuit afegir el brou de pollastre, la crema per cuinar i el formatge parmesà i barrejar bé. Cuinar 2 minuts. Ajustar sal i pebre al gust.
4. Afegir les bledes a la barreja i cuinar fins que quedin ofegades. Afegir els pits de pollastre i coure durant 2-3 minuts. Servir immediatament.
Bon profit!
Una recepta de: eatwell101.com