Ingredients
1 Pollastre ecològic
2 Cebes senceres
1 cabeça d’Alls
1 fulla de Llorer
Sal
Pebre
Oli
Llard
Elaboració
Saleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu que cogui fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua si fa falta.
Variacions:
S’hi poden afegir un parell de tomàquets sencers.
Es pot afegir una branca de canyella al rostit.
S’hi pot fer un sofregit de ceba, tomàquet i all.
S'hi poden afegir pinyons i prunes al final de la cocció.
També es pot fer amb bolets, prèviament saltats amb una mica d’oli i all.
Es pot fer una reducció de vi ranci o vi blanc.
S’hi pot afegir un raig de conyac.
Es pot fer amb pollastre i conill a parts iguals, i també s’hi pot afegir costella de porc.
Font: Corpus Culinari Català
--
La Tavella som un projecte social que ofereix oportunitats laborals a persones amb disCapacitat a través de la venta de cistelles ecològiques de fruita i verdura.
T'agradaria rebre les fruites i verdures a casa teva? Visita tot l'assortiment de cistelles que posem a la teva disposició.