ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pollastre rostit a la cassola

Pollastre rostit a la cassola
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 Pollastre ecològic
2 Cebes senceres
1 cabeça d’Alls
1 fulla de Llorer
Sal
Pebre
Oli
Llard

 

Elaboració

Saleu i empebreu els trossos de pollastre i enrossiu-los amb oli i llard a parts iguals.
Afegiu-hi les cebes, la cabeça d’alls i la fulla de llorer.
Tapeu-ho, abaixeu el foc i deixeu que cogui fins que el pollastre estigui tou, tot afegint-hi miques d’aigua si fa falta.

Variacions:
S’hi poden afegir un parell de tomàquets sencers.
Es pot afegir una branca de canyella al rostit.
S’hi pot fer un sofregit de ceba, tomàquet i all.
S'hi poden afegir pinyons i prunes al final de la cocció.
També es pot fer amb bolets, prèviament saltats amb una mica d’oli i all.
Es pot fer una reducció de vi ranci o vi blanc.
S’hi pot afegir un raig de conyac.
Es pot fer amb pollastre i conill a parts iguals, i també s’hi pot afegir costella de porc.

 

Font: Corpus Culinari Català