ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes

Pollastre rostit a la cassola amb castanyes
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1/2 kg - Castanyes torrades i pelades
1 - Pollastre de pagès
4 - Cebes mitjanes
1 cabeça - All
Un ramet - Orenga
Un raig - Vi
Oli
Sal
Pebre
Aigua

 

Elaboració

Salpebreu i enrossiu el pollastre sencer.
Afegiu-hi les cebes, l’'orenga i la cabeça d’'alls.
Feu-hi la reducció del vi i deixeu-ho coure amb la cassola tapada i a foc baix, fins que el pollastre estigui cuit, tot afegint-hi una mica d'aigua de tant en tant.
Quan faltin uns 15 minuts per acabar la cocció afegiu-hi les castanyes i deixeu-ho coure tot junt.

Font: Corpus Culinari Català