ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Brou de carxofa d'aprofitament

Brou de carxofa d'aprofitament
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

· Fulles i penques de 5 carxofes.

· 3 cebetes

· 1 tros de gingebre

· 1 culleradeta de fonoll

· 2,5L d'aigua

 

 

Elaboració

Elaboració:


1. Renta les fulles de carxofa. Pela el gingebre fresc i les cebetes. Afegeix-ho tot dins una cassola amb l'aigua. Cuina amb la tapa durant 20 minuts.

2. Afegeix-ho tot al turmix. Després cola-ho i queda't amb el brou.

3. Guarda en un pot hermètic durant 2-3 dies. Si ho prefereixes pots congelar-ho sense problemes.

 

Bon profit!

 

Un recepta de Beatriz Moliz