Ingredients
(per a 4 persones)
3 carxofes
1 pebrot vermell
1 cogombre
Variat d'enciams
1 dent d’all
½ ceba
2 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 cullerada petita d’orenga
Sal
Suc d’una llimona
Elaboració
1. Pelar les carxofes, treure les fulles més dures de l’exterior i reservar la part més tendra de color més groguenc.
2. Posar una olla al foc, quan arrenqui al bull posar-hi les carxofes tallades en 4 trossos i bullir fins que estiguin cuites, entre 20 i 30 minuts aproximadament.
3. Mentrestant, preparar i tallar la resta d’ingredients i posar-los en un bol.
4. Quan estiguin les carxofes bullides, escórrer i posar a l’amanida.
5. Afegir oli, sal i un raig de suc de llimona.
6. Barrejar bé i ja es pot servir!
Bon profit!
Una recepta de: taste.com.au