ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Amanida tèbia de carxofes

Amanida tèbia de carxofes
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

3 carxofes

1 pebrot vermell

1 cogombre

Variat d'enciams

1 dent d’all

½ ceba

2 cullerades soperes d’oli d’oliva

1 cullerada petita d’orenga

Sal

Suc d’una llimona

 

Elaboració

1. Pelar les carxofes, treure les fulles més dures de l’exterior i reservar la part més tendra de color més groguenc.

2. Posar una olla al foc, quan arrenqui al bull posar-hi les carxofes tallades en 4 trossos i bullir fins que estiguin cuites, entre 20 i 30 minuts aproximadament.

3. Mentrestant, preparar i tallar la resta d’ingredients i posar-los en un bol.

4. Quan estiguin les carxofes bullides, escórrer i posar a l’amanida.

5. Afegir oli, sal i un raig de suc de llimona.

6. Barrejar bé i ja es pot servir!

 

Bon profit!

 

Una recepta de: taste.com.au