ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa

Crema eco de nyàmeres amb xips carxofa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 4 persones)

500 g de nyàmeres eco

1 porro eco

1 carxofa eco

Oli d’oliva verge 

Sal

 

Elaboració

1. Rentar el porro i tallar-lo a juliana. Posar una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva. Quan l’oli estigui una mica calent afegir el porro i coure a foc lent.

2. Mentrestant, netejar, pelar i tallar a trossos les nyàmeres. També es podem deixar amb pela, simplement canviarà una mica el color de la crema.

3. Afegir les nyàmeres tallades a la paella amb el porro, quan aquest ja estigui transparent. Barrejar 1 minut i afegir aigua fins que les nyàmeres quedin cobertes. Afegir sal al gust i bullir durant 25 minuts aproximadament a foc mitjà.

4. Mentrestant, netejar la carxofa i quedar-nos amb la part interior més tendre. Tallar a làmines i reservar en un vol amb aigua amb llimona.

5. Quan faltin 5 minuts perquè la crema ja estigui, agafar una paella i posar-hi oli abundant. Quan sigui calent, coure les carxofes a làmines fins que estiguin rosses.  Reservar les xips de carxofes en un plat amb paper de cuina que absorbeixi l’oli sobrant.

6. Quan les nyàmeres ja estiguin cuites, triturar amb l’ajuda d’una batedora. Si es vol una crema encara més fina, passar-la per un colador de malla fina.

7. Servir la crema amb les xips de carxofa per sobre.

 

Bon profit!

Foto de: camillestyles.com