Ingredients
6 Carxofes
200 g de ceps trossejats
8 escamarlans
Brandi
Oli
Sal
Pebre negre
Suc de rostit
Elaboració
Netegem les carxofes, les tallem a quarts i deixem només les parts més tendres. Les reservem en un recipient amb aigua i llimona.
Pelem els escamarlans, retirant el cap, però sense llençar-lo a la brossa, ja que el farem servir més tard.
En una paella posem 4 cullerades d'oli, quan estigui ben calent hi afegim els caps dels escamarlans fins que es dorin i deixin anar el seu suc.
Els retirem de la paella i incorporem les carxofes, les dorem i salem i, seguidament, hi afegim els ceps.
Ho saltem tot junt. Un cop els ceps estiguin ben dorats, hi afegim una mica de brandi i flamegem.
Hi afegim una mica de suc de rostit i els escamarlans.
Rectifiquem de sal i pebre, deixem reduir fins que quedi una salseta lligada i servim.
Bon profit!