ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Carxofes saltades amb ceps, escamarlans i suc de rostit

Carxofes saltades amb ceps, escamarlans i suc de rostit
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

6 Carxofes
200 g de ceps trossejats
8 escamarlans
Brandi
Oli
Sal
Pebre negre
Suc de rostit

 

Elaboració

Netegem les carxofes, les tallem a quarts i deixem només les parts més tendres. Les reservem en un recipient amb aigua i llimona.
Pelem els escamarlans, retirant el cap, però sense llençar-lo a la brossa, ja que el farem servir més tard.
En una paella posem 4 cullerades d'’oli, quan estigui ben calent hi afegim els caps dels escamarlans fins que es dorin i deixin anar el seu suc.
Els retirem de la paella i incorporem les carxofes, les dorem i salem i, seguidament, hi afegim els ceps.
Ho saltem tot junt. Un cop els ceps estiguin ben dorats, hi afegim una mica de brandi i flamegem.
Hi afegim una mica de suc de rostit i els escamarlans.
Rectifiquem de sal i pebre, deixem reduir fins que quedi una salseta lligada i servim.
Bon profit!