ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Ou, carxofes i foie d’ànec

Ou, carxofes i foie d’ànec
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 ous
2 carxofes
2 medallons de foie d'ànec
Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

Netegem i laminem les carxofes.
Posem una cassola al foc amb oli d'oliva verge i tot seguit fregim les lamines de carxofa, i ho reservem.
Fem els ous fregits.
Passem els medallons de foie d'ànec per la planxa uns 2 minuts.
Tot seguit passem a emplatar, posem la carxofa al fons del plat, damunt posem l'ou i damunt d'aquest hi afegim el foie d'ànec.
Li afegim un toc de sal Maldon i bon profit!

Font: gastroteca.cat