Ingredients
1 kg de patates eco
400 g de fulles de bledes eco
2 cebes eco
Elaboració
1. Pelem i tallem les patates a rodanxes de la mateixa mida.
2. Les posem en una olla amb aigua bullent amb una mica de sal. Bullim durant uns 20-25 minuts o fins que les patates estiguin tendres.
3. Mentrestant, tallem la ceba a juliana i la coem en una paella amb un raig d'oli a foc lent.
4. Quan la ceba estigui transparent afegim el tomàquet en conserva i deixem que es cogui 5 minuts a foc lent.
5. Quan les patates estiguin tendres, les escorrem amb un colador i les posem en els plats on ho servirem i reservem.
6. Posem les bledes a bullir amb aigua i un polsim de sal durant 5 minuts.
7. Mentre piquem els alls i els coem en una paella amb una mica d'oli.
8. Escorrem les bledes i les afegim a la paella amb els alls. Coem una mica i servim les bledes sobre les patates.
9. Per últim, afegim la salsa de tomàquet i ceba ben calenta per sobre del nostre pastís i servim.
Bon profit!