Ingredients
(per 4 persones)
700 g de patates
50 ml de llet
60 g de mantega
2 tasses de bledes
2 tasses de xampinyons tallats
2 grans d'all
1 ceba
Sal
Pebre
Nou moscada
Elaboració
1. Pelem i tallem les patates a trossos. Bullim en aigua amb sal durant 20 minuts.
2. Mentrestant rentem bé les bledes una a una, eliminant les possibles restes de terra, i les tallem a trossos.
3. Posem una olla petita amb aigua al foc. Quan comenci a bullir hi posem les bledes 5 minuts.
4. Mentrestant rentem i tallem els xampinyons, la ceba a quadrats petits i piquem els alls.
5. Quan les bledes estiguin cuites les escorrem bé amb l'ajuda d'una escorredora.
6. En una paella afegim un raig d'oli i hi afegim els xampinyons tallats. Quan estiguin una mica cuits hi afegim la ceba. Cuinem durant 10 minuts remenant puntualment. Afegim els alls picats. Seguidament hi afegim les bledes i saltegem.
7. Mentrestant escorrem les patates, les posem en un bol i aixafem amb l'ajuda d'una forquilla. Afegim la mantega, la llet, un polsim de sal i de pebre i una mica de nou moscada. Barregem tot amb l'ajuda d'una batedora o d'una forquilla fins que quedi ben cremós.
8. Servim el puré en bols i hi afegim la barreja de bledes i xampinyons per sobre!
Bon profit!
Foto de: veggiechick.com