ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Puré de patata amb bledes i xampinyons eco

Puré de patata amb bledes i xampinyons eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per 4 persones)

700 g de patates
50 ml de llet
60 g de mantega
2 tasses de bledes
2 tasses de xampinyons tallats
2 grans d'all
1 ceba
Sal
Pebre
Nou moscada

 

Elaboració

1. Pelem i tallem les patates a trossos. Bullim en aigua amb sal durant 20 minuts.

2. Mentrestant rentem bé les bledes una a una, eliminant les possibles restes de terra, i les tallem a trossos.

3. Posem una olla petita amb aigua al foc. Quan comenci a bullir hi posem les bledes 5 minuts.

4. Mentrestant rentem i tallem els xampinyons, la ceba a quadrats petits i piquem els alls.

5. Quan les bledes estiguin cuites les escorrem bé amb l'ajuda d'una escorredora.

6. En una paella afegim un raig d'oli i hi afegim els xampinyons tallats. Quan estiguin una mica cuits hi afegim la ceba. Cuinem durant 10 minuts remenant puntualment. Afegim els alls picats. Seguidament hi afegim les bledes i saltegem.

7. Mentrestant escorrem les patates, les posem en un bol i aixafem amb l'ajuda d'una forquilla. Afegim la mantega, la llet, un polsim de sal i de pebre i una mica de nou moscada. Barregem tot amb l'ajuda d'una batedora o d'una forquilla fins que quedi ben cremós.

8. Servim el puré en bols i hi afegim la barreja de bledes i xampinyons per sobre!

Bon profit!


Foto de: veggiechick.com